Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie współorganizowane z Polana Jakuszycka DCS w Szklarskiej Porębie – Jakuszycach, które odbędzie się 11 listopada 2024 r., podczas którego odkryjesz tajemnice lasu, jego bogactwa oraz smak produktów prosto z natury!
Odkryj, jak wykorzystać płody runa leśnego w codziennym gotowaniu!
W ramach warsztatów:
- przygotujemy soczyste burgery z jelenia
- stworzymy kolorowe wegetariańskie szaszłyki
Nie tylko gotowanie – w trakcie warsztatów wysłuchamy wykładu edukacyjnego.
Terminy warsztatów:
Grupa I: godz. 11:00
Grupa II: godz. 13:00
Miejsce: Dolnośląskie Centrum Sportu,
Szklarska Poręba -Jakuszyce
*Na wykład i warsztaty kulinarne obowiązują zapisy przyjmowane mailowo i telefonicznie, zgodnie z kolejnością zgłoszeń:
Zapisz się już dziś:
E-mail: joanna.gorska@wroclaw.lasy.gov.pl
Telefon: 661 111 287