Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie współorganizowane z Polana Jakuszycka DCS w Szklarskiej Porębie – Jakuszycach, które odbędzie się 11 listopada 2024 r., podczas którego odkryjesz tajemnice lasu, jego bogactwa oraz smak produktów prosto z natury!

Odkryj, jak wykorzystać płody runa leśnego w codziennym gotowaniu!

W ramach warsztatów:

- przygotujemy soczyste burgery z jelenia

- stworzymy kolorowe wegetariańskie szaszłyki

Nie tylko gotowanie – w trakcie warsztatów wysłuchamy wykładu edukacyjnego.

Terminy warsztatów:

Grupa I: godz. 11:00

Grupa II: godz. 13:00

Miejsce: Dolnośląskie Centrum Sportu,

Szklarska Poręba -Jakuszyce

*Na wykład i warsztaty kulinarne obowiązują zapisy przyjmowane mailowo i telefonicznie, zgodnie z kolejnością zgłoszeń:

Zapisz się już dziś:

E-mail: joanna.gorska@wroclaw.lasy.gov.pl

Telefon: 661 111 287